Výlet do Brna

15. února 2009

Už mi to přišlo dost dlouhé... Bráchu jsem viděl naposledy na Silvestra. A tak jem byl štěstím bez sebe, když jsem z kufru našeho auta zahlédl známou tlamu! Brácha! Konečně! Zabydleli jsme se v luxusním hotýlku na kraji Brna. Pokojík byl taky vyhovující, ale nám stačilo málo. S bráchou jsem řádili celou noc, tak se nám po sobě stýskalo. Paničky sice trochu šílely, ale co, musí nás chápat, no ne? Ráno jsme vyrazili na výstaviště, protože Chunnda měl potřebu se zase předvádět. Nebo jeho panička, nevím. :) Tam jsme potkali hodně kámošů, ale hlavně moji ségru Ditu. Tu jsem náležitě očmuchal a vyfotil se s ní.

Chunnda byl čtvrtý, což v té konkurenci, jak říká jeho panička byl FAKT ÚSPĚCH. No ale nejlepší bylo, že jsme odpoledne šli na výlet. Bylo nádherné počasí a my jsme běhali s bráchou po lese a louce a byli jako čuňata.

V neděli zas bylo hnusně a na výstavě to docela jiskřilo. Paní rozhodčí byla dost přísná,  tak lidičky a pejsci tam měli docela strach. No já jsem byl v klidu. Zajímalo mě jediné – párečky v ledvince paničky od Chunndy. Mohl jsem se zbláznit. Pořád jsem musel být Monice nablízku, abych o něco náhodou nepřišel. Dokonce jsem letěl za ní i do kruhu. Bohužel má panička byl v pozoru a včas mě zastavila.

Jo, a ještě jsem tam v neděli potkal brášku. Už jsem se na něj těšil dlouho. Benny mi totiž řekl, že ho jednou potkal na výstavě, že bydlí nedaleko od Brna, ale pořád jsem na něj nemohl narazit. A teď jsem ho konečně našel.

Po výstavě se jelo domů. A takto smutně končí příběh o mém dalším výletě.

Vlastně ne, dostal jsem od paničky zaručeně blbuvzdornou žirafu, která se skládala z měkké hlavy, několika provazů a tenisáku. Panička si myslela, že mi to vydrží dlouho. Omyl. Hodinu po příjezdu byla v rozebraném stavu. A to jsem ještě asi 45minut spal,  jak jsem byl unavený z toho válení v kufru. To jsem frajer, co?

Klubovka Brno 2008
Výcvik 2008
Charlie & Deborah & Chunny